مرتضی سلیمانی

نوع کار روابط‌عمومی و مسئولیت‌هایی که برعهده این بخش قرار داده شده سبب شد تا حرفه روابط عمومی، ششمین شغل پراسترس در جهان شناخته شود. زیرا مدیران روابط عمومی‌ها افراد متخصص در زمبنه کنترل آسیب‌ها هستند و بنابراین نیازمند توانایی تفکر و عمل سریع در شرایط پراسترس و تنش زا هستند.

به گزارش دریای اندیشه؛در این رابطه موسسه CareerCast در معرفی مشاغل پراسترس روابط عمومی را در بین ۱۰ شغل در ردیف ششم و یک پله پایین ‌تر از جایگاه آن در سال گذشته (رتبه پنجم) قرار می‌دهد.

صدر این فهرست، پر است از مشاغلی که افراد با فعالیت در آنها در معرض خطر جسمی و واقعی هستند از قبیل شغل‌های نظامی،آتش نشانی و خلبان هواپیما که چهار جایگاه اول را به خود اختصاص داده‌اند.

۲۷ اردیبهشت ، روز ارتباطات و روابط عمومی را صمیمانه به تمامی فعالان سختکوش عرصه ارتباطات، روابط عمومی و اطلاع رسانی تبریک و برای همگان در این مسیر مهم ، استراتژیک و خطیر موفقیت روزافزون آرزو می نمایم.

 تغییر زوایه دید مخاطبان و مشارکت فعال در اعتماد سازی ، پاسخگویی و گشودن درها و تبادل هوای گفتگو حتماً به اتکای داشته های انسانی و مهارتی در چارچوب وظایف و عملکردهای روابط عمومی قرار دارد.

تولید محتوا با رعایت موازین اخلاقی و معنوی در ارسال پیام ها و اطلاعات از حقوق ویژه مخاطبان است و‌‌ همسویی با نیازهای واقعی و مطالبات اولیه مردم، بهره گیری از امکانات و فناوری های نوین ارتباطی و اطلاعاتی جهت تنویر افکار عمومی از ارکان اصلی این حرفه مهم و اثربخش است.  

 روابط عمومی چه در ایران یا دیگر کشورهای جهان، پدیده تازه ای نیست،آنچه در جهان امروز به این پدیده، تازگی بخشیده، طرح مفاهیم تازه تر از کارکرد چنین پدیده ای است. 

 ابزارهای تبلیغاتی سرسام آور و گیج کننده، دیگر درک و دریافت سنتی از کارکرد روابط عمومی را برنمی تابد و در عین حال صرفاً به متقاعدسازی مخاطب نمی اندیشد.    

تأمل بر موقعیت و عملکرد روابط عمومی ها، به روشنی آشکار می سازد که مدیران سازمانها، این مهم را به درستی دریافته اند و عزم آن دارند تا با اتکا به تازه ترین تعریف روابط عمومی و کارکرد آن در تحقق هدفهای توسعه سازمانی، از همه توان و قابلیت ها موجود ،بهره مند شود.

 روابط عمومی‌ها در هر سازمان علاوه بر این‌که پل ارتباطی سازمان با دنیای پیرامون خویش هستند، یکی از ارگان زنده‌بودن و زنده ماندن هر سازمان در عصر رسانه و فناوری‌های ارتباطی به شمار می‌روند.

استان هرمزگان و بالاخص شهر بندرعباس به خاطر موقعیت استراتژیک دارای قسمت های تجاری ، صنعتی ، دولتی متفاوتی است که نیازمند اطلاع رسانی دقیق دارد چرا که فعالیت درست هر روابط عمومی بسته به جایگاه نوع سازمانش می تواند اقدامات موثر را در حد بین الملل معرفی کند.

امیدوارم مدیران دانا و فهیم کشورمان برای گسترش فعالیت رسانه ای ، مطبوعاتی و روابط عمومی ها با ایجاد چتر حمایتی مناسب و بها دادن و ارزش گذاری به این بخش نسبت به رشد اطلاع رسانی در جامعه اقدامات لازم را انجام دهند.