شهردار بندزرک شهرستان میناب به مناسبت روز شهرداری ها و دهیاری ها در گفت و گوی اختصاصی با روزنامه دریای اندیشه؛ گفت: هدف ما ایجاد بستری استاندارد براساس قوانین شهرداری و شهرسازی در جهت رسیدن به حقوق شهروندان می باشد که اقدامات بسیار خوبی صورت پذیرفته شده است، برنامه اصلی ما در نهایت رسیدن به شهری با زیر ساخت های استاندارد در تمام ماموریت ها با چشم انداز وسیع مد نظر شهرداری و شورای اسلامی شهر می باشد.
دو طرح جهت رسیدن به درآمد پایدار تدوین نموده ایم
عباس همایون در حال حاضر درآمدهای شهرداری شامل درآمد از محل صدور پروانه های ساختمان و پروانه های فعالیت ناوگان حمل و نقل عمومی و درآمد از محل تولید قطعات بتونی کارگاه تولید قطعات بتونی شهردرای می باشد .
وی افزود: با توجه به قوانین و سیاست ها چون شهرداریها نهادهای عمومی غیر دولتی هستند، باید بتوانند درآمدهای پایدار جهت رفع هزینه های خود را داشته باشند. لذا شهرداری دو طرح را جهت درآمد پایدار تهیه نموده که در حال طی روند مراحل قانونی جهت انجام مجوزات لازم برای طرح های مذکور می باشد که امید است انشاالله امسال یکی از این طرح ها نهائی شود.
احداث بندرگاه راهکاری جهت توسعه گردشگری است
خاطرنشان کرد: این شهر در گذشته به عنوان یکی از بندر گاه های شرق استان هرمزگان بوده و مراودات تجاری، صیادی و دریایی زیادی داشته است. بندزرک ساحلی بسیار زیبا و بکر جهت استفاده گردشگران دارد و دارای پس کرانه بسیار زیاد نیز می باشد که می توان با ایجاد و احداث بندرگاه از این پتانسیل بالقوه در جهت توسعه گردشگری و تجارت دریایی استفاده نمود.
شهردار باید روحیه خدمتگزاری و اخلاص داشته باشد
شهرداری یک ارگان مردم نهاد و عمومی می باشد و شهردار بطور معمول وهمیشه با مردم در ارتباط مستقیم است. از این رو شهردار باید روحیه خدمتگزاری و اخلاص را بیشتر از دیگر کارمندان در خود داشته باشد و به موضوع فضای سبز شهری که آثار روحی و روانی مثبتی در زندگی شهری دارد رسیدگی کند.
شهردار باید جلوی تعرّض به جنگلها و مراتع وزمینهای کشاورزی بگیرد و از تغییر کاربری های غیر اصولی آنها به کاربری مسکونی و تجاری جلوگیری کند. همچنین شهردار باید امانت دار رأی، اعتماد، محیط زندگی، اخلاق و فرهنگ مردم منطقه خود باشد و برای اداره شهر از علم و فکر و برنامه و اشخاص عالِم استفاده کند..
دانش آموزان پل ارتباطی شهرداری با خانواده ها هستند
شهرداری باید با شوراهای دانش آموزی در مدارس ارتباط مستقیم داشته باشد چرا که این شورا می تواند پل ارتباطی بین شهرداری، شورای شهر و شهروندان باشد تاپیام شهروندی را به خانواده ها منتقل کند. همچنین درحوزه برنامه ریزی سلامت اجتماعی درسطح محلات از ظرفیت و توان مردم محلات در افزایش سطح مشارکت اجتماعی شهروندان استفاده کند و از محله محوری بعنوان نقطه عطف و کانونی برنامه های فرهنگی و اجتماعی شهرداری در تعیین راهبردهای توسعه سلامت اجتماعی بهره بگیرد. در مراجعات مردمی نیز باید تسهیل و تسریع کار مردم، تکریم آنان و اعتماد سازی به عنوان چهار شاخص مهم مورد توجه جدّی شهرداریها و شوراهاى شهر قرار گیرد.
وی گفت :یک شهردار خوب و موفق باید در عین تعهد و تخصصی که دارد یک جامعه شناس خوبی باشد و بداند دقیقاً برای ایجاد آرامش و نشاط در چهره شهر نیاز مردم چیست. به طور کلی میتوان گفت شهردار باید با آشنایی به امورات مرتبط با شهرداری از توان و تجربه مدیریتی خوبی برخوردار باشد تا بتواند از اشخاص و متخصصینی که در بدنه شهرداری به کار گرفته شده اند مشاوره و بهره لازم را بگیرد.