به گزارش روزنامه دریای اندیشه؛ عباس مویدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در نشست خبری با خبرنگاران، اظهارداشت: امسال بیش از ۹۰ پروژه در حوزه‌های مرتبط با جهادکشاورزی آماده کلنگ‌زنی و بهره‌برداری در دهه فجر شده است که از این بین ۶۲ واحد بهره‌برداری خواهد بود و ۲۸ پروژه نیز با کلنگ‌زنی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.
وی افزود: میزان سرمایه‌گذاری‌ای که در استان هرمزگان انجام شده است تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است و با این ۹۰ پروژه‌ای در دهه فجر بهره‌برداری یا کلنگ‌زنی خواهد شد برای ۹ هزار نفر اشتغال ایجاد می‌شود. 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به خسارت‌های وارده به کشاورزان در برخی از حوادث طبیعی عنوان‌کرد: دولت مبالغ آن را ابلاغ کرده که به سود تسهیلات ۴ درصد است لذا سازمان جهاد کشاورزی استان طی جلسه برگزارشده با بانک‌های عامل، آمادگی پرداخت خسارت به کشاورزان استان است.
وی تاکید‌کرد: وزارت جهاد در برخی از پروژه‌ها به صورت مشارکتی کار را پیش می‌برد بدین ترتیب که متقاضی اجرای طرح در حوزه کشاورزی حدود ۲۰ درصد آورده می‌آورد و دولت نیز ۸۰ درصد از اعتبار موردنیاز طرح را در قالب تسهیلات در اختیار متقاضی قرار می‌دهد اما پروژه‌هایی هم هستند که ۱۰۰ درصد کار توسط دولت انجام می‌شود ازقبیل پروژه‌های زیرساختی آبیاری تحت فشار، جاده بین مزارع، اصلاح و نوسازی باغات که به صورت یارانه یا به صورت اعتبارات تملک دارایی در اختیار دستگاه مجری که سازمان جهاد کشاورزی است قرار داده و اجرایی می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان بیان کرد: در استان هرمزگان، ۱۰۵ هزار اشتغال در حوزه کشاورزی وجود دارد و همه سال در آغاز فصل کشت، از آنجایی که سبزی صیفی د سطح کشور، خارج از فصل هست، یک مزیت نسبی برای استان هرمزگان است که هم باعث اشتغال فصلی افراد حتی از استان های همجوار می‌شود و حدود ۶۰ هزار نفر را به صورت فصلی در استان حتی در مزارع پرورش میگو حدود شش هفت ماه است که افراد در آنجا مشغول فعالیت می‌شوند. 
مویدی همچنین افزود: در حوزه زنان بیش از ۲۷۰ صندوق اعتبارات خرد زنان با ۷ هزار و ۳۰۰ نفر عضو در روستاهای استان هرمزگان فعال است و طبق محاسبات صورت گرفته با اعتباراتی که صندوق حمایت و همچنین صندوق اعتبارات خرد زنان در روستاها، بیش از ۱۰۰ میلیارد بوده که به صورت سرمایه در گردش در اختیار جامعه هدف قرار دادیم که در حوزه‌های صنایع دستی و بسته بندی و فرآوری محصولات فعالیت دارند. 
وی در ادامه گفت: همین امسال هم صندوق ها در ادارات مختلف، نمایشگاه‌هایی را برگزار کردند و از فردا هم ما نمایشگاهی را در محوطه سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان را از دستاوردها شاهد خواهیم بود که همه روزه می‌تواند مورد استقبال مردم واقع شود و این استقبال از سوی مردم، حمایت از این مشاغل روستایی و خرد به دنبال داشته باشد که در روستاهای استان مشغول فعالیت هستند.
مویدی با بیان اینکه مجموع تولیدات باغی و زارعی استان هرمزگان، سه میلیون و ۸۰۰ هزار تن است، افزود: بیش از ۱۸۰۰ هکتار طرح کشاورزی قرار است از محل صرفه‌جوییِ آب سد جگین در دشت پل پولک  اجرا شود و کشت نخیلات را در شرق هرمزگان توسعه دهیم که بیش از ۳ هزار نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ هزار تن پنبه به کشور وارد می‌شود، عنوان‌کرد: در بخش شهر نساجی، در تلاش هستیم باتوجه به میزان اشتغالی که صنعت نساجی دارد، کشت پنبه در بخش‌های مختلف استان را توسعه دهیم، از این رو از دو سال گذشته کشت آزمایشی پنبه در جاسک را  آغاز کردیم که با توجه به برداشتی که انجام شد در حال حاضر شرکت‌های بزرگ نساجی آمادگی دارند در منطقه جاسک سرمایه‌گذاری کنند. 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، عنوان‌کرد: اگر سد گابریک، سد شریفی و سدیج احداث شود می‌توانیم تولید محصولات استراتژیک در استان را افزایش دهیم و بخش عمده‌ای از نیازها را مرتفع کنیم. 
وی با بیان اینکه ۱۰۹ واحد تولیدی در استان هرمزگان به دلیل مشکلات مختلف جزو واحدهای راکد هستند،ادامه داد: ۳۵ واحد از این بین با تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده به چرخه تولید بازگشته‌اند. 
مویدی، اظهارداشت: یک پایانه صادراتی در دست احداث داریم که نزدیکی گمرک شهید رجایی بوده و بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با بهره‌برداری از آن می‌توان شاهد تحولی در عرصه صادرات کشاورزی بود. 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در بخش دیگری از سخنانش عنوان‌کرد: ما هیچ وقت قصد مقایسه نیست چرا که طی این سال‌ها هر دولتی به اندازه‌ی خودش تلاش کرده است تا چشم انداز کشور تحقق یابد، امسال ما رشدی داشتیم در اعتبارات و سرمایه‌گذاری و به هیچ عنوان با قبل انقلاب قابل مقایسه نیست.
وی ادامه داد: قبل از انقلاب باید مرغ را در زنبیل می‌گذاشتیم می‌بردیم در میدان میناب تا کسی پیدا شود و آن را ذبح کند اما امروز ۵ واحد صنعتی مدرن کشتارگاهی در حوزه مرغ داریم و یک واحد دیگر در بستک در حال احداث است که بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مویدی اظهارداشت: قبل از انقلاب استان هرمزگان هیچ‌گونه واحد مرغداری نداشته است اما امروز ۳۱۰ مرغداری در استان داریم که ۲۹۷ واحد از آن فعال است. 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی عنوان کرد: در بحث اعتبارات تملک دارایی، جهاد کشاورزی هرمزگان  بالغ بر ۴۰۰ درصد رشد داشته است و در بخش اعتبارات تسهیلاتی نیز ۳۰۰ درصد رشد را تجربه کرده‌ایم.