اسماعیل جیبا هستم متولد ۱۳۶۰ فوق لیسانس عمران ،کارشناسی کامپیوتر و مهندسی شهرسازی.البته کار در حوزه خبر را خیلی زودتر از تحصیلات دانشگاهی شروع کردم آغاز همکاری من با رسانه از سال ۸۶ با روزنامه (ندای هرمزگان) بوده و طی این سال ها با خبرگزاری ها و روزنامه های متعددی حوزه همکاری داشتم همچنین از سال ۹۷ تاکنون به عنوان مدیر روابط عمومی فرمانداری خمیر مشغول فعالیت هستم.

 

 

خاطره در دوران روابط عمومی و خبر زیاد است در زمان حضور در روابط عمومی همزمان مشغول تحصیل بودم دوست دانشجویی داشتیم که اسم ایشان به هر دلیلی توسط استاد و دیگر دانشجویان در کلاس تکرار می شد.

 

روزی معارفه رئیس یکی از ادارات بود از قضا نام ایشان همنام دوست دانشجوی مان بود. بنده در گزارش و در تیتر خبر به جای نام خانوادگی مدیر مذکور ،نام خانوادگی دوست دوران دانشجویی رو ذکر کردم و به صورت گسترده انتشار دادم. این موضوع یکی از خاطراتی بود که در ذهن بنده مانده است.

 

روابط عمومی ها از نظر ماهیت و کارکرد قرابت زیادی با رسانه ها دارند یک روابط عمومی، زمانی موفق است که بتواند ارتباط مناسبی و منطقی را با رسانه ها برقرار کند و بخشی از وظایف و اهدافی را که برعهده دارد به خوبی به مردم انتقال دهد از طرفی یک رسانه نیز زمانی موفق است که ارتباط خود را با روابط عمومی ادارات و دستگاه ها گسترش دهد و اطلاعات مناسب و مورد نیاز مخاطبانش را از آن دستگاه دریافت کند بنابراین هرچه تعامل بین روابط عمومی و رسانه بیشتر باشد قطعاً هر دو طرف بهتر می توانند به اهداف مورد نظر خود نزدیک شوند.

 

یک مسئله مهم بین روابط عمومی و رسانه مسئله اعتماد است که در صورت از بین رفتن آن باعث تهدید هر دو جایگاه می شود.

 

البته مسئله ی مهم دیگر که باید توسط روابط عمومی ها مورد توجه قرار گیرد عدم رویکرد گزینشی با رسانه هاست چرا که می تواند بر عملکرد روابط عمومی ها آسیب جدی وارد کند.

 

در حال حاضر کمتر اداره یا سازمانی را پیدا می کنید که در ساختار تشکیلاتی خود جایی برای روابط عمومی در نظر گرفته نشده باشد اما متأسفانه هنوز هم جایگاه مهم روابط عمومی ها کمتر مورد توجه مدیران قرار می گیرد و بعضاً مدیران جایگاه روابط عمومی را نصب بنر ،پوستر تبلیغاتی و این گونه موارد می دانند اگر روابط عمومی ها به عنوان پل ارتباطی بین دستگاه و مردم هستند.