برداشت گندم از سطح دو هزار و 840 هکتار از زمین‌های میناب آغاز شد.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میناب در حاشیه برداشت گندم از دشت شمالی میناب در گفتگو با خبرنگار دریای اندیشه، با بیان این که افزایش کشت محصولات راهبردی مورد تاکید وزارت جهاد کشاورزی است و حرکت در این مسیر گامی به سوی خودکفایی تلقی می شود، از گندم به عنوان یکی از محصولات راهبردی نام برد و اظهار داشت:شهرستان میناب در سال گذشته، یک هزار و 100 هکتار سطح زیر کشت گندم داشت که در سال جاری با تلاش مجموعه جهاد و مراکز تابعه آن در منطقه هشتبندی و تیرور این میزان به دو هزار و ۸۴۰ هکتار رسید و میناب با این میزان کشت و رشد سه برابری تولید گندم توانست رتبه دوم را در هرمزگان کسب کند.
وی افزود:علاوه بر میناب شهرستان های حاجی آباد و رودان به ترتیب بیشترین سطح زیرکشت محصول گندم استان هرمزگان را در اختیار دارند.
ناصرنورزاده گفت:کاشت گندم در میناب از ابتدای دی ماه شروع می شود و تا 20 دی ماه ادامه دارد و برداشت آن از اواخر فروردین ماه شروع و تا اوایل خرداد ادامه دارد.
این مسئول سطح زیرکشت گندم در میناب در سال زراعی جاری را دو هزار و 840 هکتار عنوان کرد و افزود:این میزان نسبت به سال زراعی گذشته سه برابر افزایش داشته است.
معاون سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان علت رو اوری کشاورزان به کشت گندم را اجرای طرح اصلاح الگوی کشت، آبیاری تحت فشار، خرید تضمینی دولت و کشاورزی قراردادی ذکر کرد.
وی با ذکر این مطلب که برداشت گندم در میناب از دشت شمالی شروع و در هشتبندی و توکهور به پایان می رسد، گفت:عملیات برداشت به شکل مکانیزه و به وسیله 25 دستگاه کمبیان انجام می شود.
نورزاده متوسط عملکرد گندم در زمین های میناب را سه تا سه و نیم تن در هکتار اعلام کرد و اظهار داشت:دو مرکز خرید تضمینی گندم، یکی در شهر تیرور و دیگری در منطقه هشتبندی و توکهور، گندم کشاورزان را تحویل می گیرند.
مدیر جهاد کشاورزی میناب با بیان این که گندم های کشت شده در میناب بیشتر از نوع چمران، برات و سیروان است، تاکید کرد:پیش بینی می شود نزدیک به 9 هزار تن گندم در میناب برداشت شود.