زمانی با اشاره به اجرای پایلوت طرح «محور امید» در استان هرمزگان گفت: این طرح از خردادماه امسال در نخستین گام در زمینه توسعه فناورانه میگو و کشاورزی جهت محرومیت زدایی از این منطقه فعالیت خود را آغاز کرده است.

به گزارش خبرنگار دریای اندیشه ، محمد امیر زمانی دبیر اجرایی طرح ملی محور امید کشور در نشست خبری اولین رویداد ملی توسعه فناوری و نوآوری امید گفت:هدف از اجرای این طرح توسعه اقتصاد دانش بنیان و توانمند سازی جوامع محلی است.

وی در ادامه افزود: هم‌اکنون جامع‌ترین سند نیاز صنعت میگو توسط این دبیرخانه تدوین و در اختیار دستگاه‌های متولی استانی و کشوری از جمله شیلات و دفتر معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری قرار داده شده است.

دبیر اجرایی طرح ملی محور امید کشور در ادامه اذعان داشت: در گام بعدی بدنبال تقویت زنجیره میگو در استان هرمزگان هستیم.

زمانی اضافه کرد: دبیرخانه محور امید با دریافت طرح ها و ایده‌ها در حوزه محصولات مرتبط با حوزه میگو و زنجیره مسایل فناورانه آن و همچنین ساماندهی، مدیریت بهره وری و توسعه صنایع تبدیلی در کشاورزی، شرایط را برای ارتباط مستقیم با فناوران، شرکت های دانش بنیان و اکوسیستم علم و فناوری کشور مهیا می کند.

 وی همچنین از اجرای طرح محور امید در سال آینده در هشت استان کشور خبر داد و گفت: ساماندهی ظرفیت‌های موجود در هرمزگان و سایر استان های کشور در جهت رفع این مساله از اولویت های این مجموعه است.

دبیر اجرایی طرح ملی محور امید کشور با اشاره به اینکه محور امید در واقع طرحی در جهت محرومیت زدایی در کشور با رویکرد فناورانه است، تصریح کرد: طرح مزبور به دنبال ایجاد بستری برای رسوخ فناوری در مناطق محروم کشور و رفع نیازها و چالش های فناورانه محرومان و همچنین صنایع خرد فعال در این مناطق است.