سه طرح زیرساختی در شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در بندرعباس با سرمایه گذاری سه هزار و 420 میلیارد تومان، با حضور استاندار هرمزگان و مهندس پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان، به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان، مهدی دوستی در آیین افتتاح این طرح ها، با بیان اینکه هرمزگان هم اکنون به عنوان قطب سوم تولید فولاد کشور شناخته می شود، از تدوین برنامهها و اقدام های عملیاتی به منظور دستیابی هرمزگان به جایگاه نخست تولید فولاد در کشور خبر داد و گفت: نزدیکی به بنادر مهم کشور، دسترسی آسان به دریا و وجود زیرساختهای گسترده از جمله ذخایر مهم معدنی در شمال استان، مزیت های این استان را برای سرمایه گذاری دوچندان کرده است.
دوستی با اشاره به حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران بهویژه در حوزه فولاد و با توجه به مزیت های رقابتی موجود، افزود: صنایع فعال فولاد باید به سمت تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد کارخانه تولید ورق و لوله حرکت کنند.
وی، روحیه حاکم بر مجموعه مدیریتی فولاد کاوه جنوب کیش و بنیاد مستضعفان را عامل مهمی برای تحقق اهداف استان و تکمیل زنجیره ارزش برشمرد و گفت: به ازای حرکت صنایع فولادی به سمت حلقه های پایین زنجیره، مجموعه دولت تلاش خواهد کرد، فرصت حضور در حلقه های بالادستی این زنجیره مانند معادن را فراهم کند.
دوستی اقدام صنایع برای کاهش وابستگی به منابع آب و انرژی استان را در راستای کمک به تولید پایدار انرژی و رفع چالش های این بخش، مهم توصیف و از کمک های مجموعه فولاد کاوه و بنیاد مستضعفان در دو بحران زلزله و سیل در استان هرمزگان، صمیمانه قدردانی کرد.
بیشتر بخوانید:
آمادگی سرمایه گذاران داخلی و خارجی در طرحهای توسعهای فولاد هرمزگان
کسب رکوردهای حوزه تولید نتیجه اعتقاد به شعار ما میتوانیم است
yektanet.com
وی همچنین اظهار امیدواری کرد، مجموعه این همکاری ها منجر به افزایش اشتغال و توسعه اقتصادی استان شود.
رئیس بنیاد مستضعفان نیز در این آیین با اشاره به طرح های بهرهبرداری شده، گفت: مرحله سوم طرح تأمین و توزیع آب صنعتی، مرحله دوم واحد جداسازی هوا و تاسیسات جانبی و صنعتی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، مورد افتتاح و بهره برداری قرار گرفت.
پرویز فتاح افزود: با بهره برداری از مرحله سوم طرح تأمین و توزیع آب صنعتی، ظرفیت تولید آب صنعتی این شرکت به ۳۰ هزار مترمکعب در شبانه روز افزایش یافت.
فتاح گفت: تاسیسات جانبی و صنعتی این شرکت شامل پستها و خطوط انتقال برق، تصیفه خانه، ایستگاه و خطوط انتقال گاز، ساختمان و جاده سازی است.
رئیس بنیاد مستضعفان عنوان کرد: با بهره برداری از مرحه دوم واحد جداسازی هوا نیز ظرفیت تولید اکسیژن در این مجموعه به ۱۱ هزار مترمکعب در ساعت، نیتروژن به سه هزار مترمکعب و آرگون به ۳۸۰ مترمکعب در ساعت افزایش یافت.
فتاح بیان کرد: با بهره برداری از این طرحها زمینه اشتغال ۷۱۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم شد.
شایان ذکر است؛ مجموعه فولاد کاوه در مدت شیوع کرونا، ۶۰ تن اکسیژن رایگان، سه میلیارد تومان کمک نقدی، ۲ دستگاه ونتیلاتور، ماسک و اقلام بهداشتی را به دانشگاه علوم پزشکی استان تحویل داده است.
همچنین این مجموعه کمک هایی به اقشار محروم در قالب توزیع بسته های معیشتی و ایتام در استان داشته است.