مدیرکل فنی و حرفه ای استان هرمزگان، با تاکید بر ایجاد دپارتمان تخصصی صنایع و کشتی سازی، استانداردسازی آموزش ، مشاغل بومی با نگاه بین المللی و توانمند سازی جامعه محلی، اذعان داشت: ما باید با برنامه هایی مدون تعامل بین دانشگاه، صنعت دریایی و مهارت افزایی را ارتقا دهیم تا کمبود هایی که در زمینه مهارت افزایی وجود دارد را به بهترین نحو مدیریت کنیم تا در نتیجه شاهد بازدهی استاندارد در زمینه پیشرفت صنعت دریایی باشیم.
به گزارش دریای اندیشه ؛ فنی و حرفه ای هرمزگان قادر است تا همگام با دانشگاهها اقدام به آموزش و پرورش نیروهای متخصص به صورت تئوری و عملی کند تا هر گونه کسری مهارت در استان رفع شود و فارغ التحصیلان سریعتر جذب بازار کار شوند.
شرایطی را فراهم آوریم تا نیروهای بومی و محلی با تاکید بر رسالت های اجتماعی و توانمندسازی، جذب فرصت های شغلی شوند که خوشبختانه مجموعه ایزوایکو در این زمینه عملکرد موثر و قابل قبولی را داشته است.
باید در جهت هدایت تحصیلی دانش آموزان، انتخاب رشته و مسیر درست تحصیلی بتوانیم به توسعه بلند مدت و میان مدت دست یابیم.
ایزوایکو به عنوان صنعتی پیشرو و توانمند در ساخت و ایجاد ظرفیت های اشتغال شناخته شده که قادر است با ایجاد کارگاه های تخصصی فرصت های مطلوبی را برای آموزش نیروهای متخصص ایجاد کند.
طبق گفته های «سیده اسما کریمی» مدیرکل فنی و حرفه ای استان هرمزگان، مرکز جوار کارگاهی علاوه بر مهارت افزایی در زمینه های استاندارد سازی، بازنگری و تربیت نیرو، تدوین استاندارد، توسعه مشاغل جدید و تربیت مربی می تواند موثر واقع شود.
در هرمزگان دپارتمان دریایی و کارگروه هایی تاسیس خواهد شد که ظرفیت های خوبی را در جهت اشتغالزایی پایدار فراهم خواهند کرد.
با فراهم آوری ظرفیت های ملی و بین المللی برای تحقق این امرگام بر می داریم تا زمینه را برای اشتغالزایی جوانان در کشورهای هم جوار و حوزه خلیج فارس فراهم آوریم.