جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان خمیر برگزار شد
  • اجتماعی

  • دی 09، 1400 - 05:59


جلسه ستاد تنظیم بازار با دستورکار بررسی وضعیت عرضه و حمل سیمان، نظارت بر توزیع آرد و همچنین نظارت جهاد کشاورزی بر کالاهای اساسی با توجه به قانون انتزاع به ریاست فرماندار خمیر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دریای اندیشه از خمیر؛ در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر اعضا مقرر شد اداره راهداری آخرین وضعیت قیمت حمل سیمان به نقاط مختلف شهرستان را بررسی و در اختیار ستاد تنظیم بازار شهرستان قرار دهد.واحدهای صنفی برای خرید سیمان بدون واسطه مکلف هستند در بورس ثبت‌ نام و کد بورسی دریافت کنند.
اصناف کارت واکسن را در محل کسب نصب کنند.
با توجه به قانون انتزاع کالاها، جهاد کشاورزی نسبت به رصد و بازرسی از واحدهای عرضه کننده کالای اساسی و مواد خوراکی با استفاده از ظرفیت بسیج و شوراها در روستاها اقدام کند.با توجه به پیش بینی بارندگی شدید در روزهای آینده اصناف کالاهای اساسی و ضروری را تهیه تا مشکلی در زمینه توزیع کالاها وجود نداشته باشد.
استفاده از ظرفیت بسیج و شوراها برای نظارت و جلوگیری از سواستفاده ها در بازار کمیته هایی زیر مجموعه ستاد تنظیم بازار فعال و بازرسان در هر بخش و مراکز دهستان تفکیک شوند.شیلات نسبت به تهیه لیست قیمت واقعی فروش ماهی اقدام و آن را به ماهی فروشان اعلام نماید.توزیع آرد خارج از شبکه مصداق تخلف است و با نانوایی‌هایی متخلف به شدت برخورد شود.

تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران بخش مهران از توابع شهرستان بندرلنگه

 به گزارش خبرنگار دریای اندیشه  از بندرلنگه ، 
با توجه به آماده باش برای بارندگی های پیش رو از طرف شهرستان و مدیریت بحران استان، ستاد مدیریت بحران این بخش به ریاست بخشدار این بخش و با حضور اعضای این ستاد در محل سالن بخشداری برگزار شد. دراین جلسه 
فاروق رمضانی پاسالار بیان  داشت: کلیه دستگاههای امدادی و اجرایی باید آمادگی کامل برای مقابله با هر گونه بحران احتمالی را دربخش وروستاهای که در معرض  خطر قرار دارند باید آما دگی کامل در این زمینه داشته باشند و ضمن بررسی دقیق محدوده روستا کلیه جوانب و خطرات احتمالی را بررسی نمایند.وی درادامه یاد آور شد : با توجه به گروه بندی های صورت گرفته و مشخص کردن دهیاری معین، دهیاران همکاری کامل با مسئولین روستاهای تحت پوشش خود را داشته باشند.
در این جلسه موارد زیر مصوب شد
۱_ آمادگی کامل کلیه دستگاههای خدمات رسان و عمرانی شهرداری و دهیاری ها 
۲_ بازدید و شناسایی نقاط حادثه خیر و اقدام جهت رفع آن 
۳_ مشخص نمودن نقطه ای امن برای انتقال مردم در مواقع بحرانی 
۴_ لایروبی نهرها در مناطق مسکونی توسط دهیاران 
۵_ هرس سرشاخه های درختان مشرف به سیم برق 
۶_ آمادگی کامل کلیه مراکز خدمات رسان از جمله مراکز درمانی جهت همکاری در مواقع بحرانی 
۷_ اطلاع رسانی کافی و جامع از طریق فضای مجازی و رسانه های محلی مبنی بر عدم حضور و تردد در حوالی رودخانه ها و مسیرهای وجود سیلاب
۸_ لغو مرخصی کلیه دهیاران و حضور در روستاهای محل خدمت