استاندار هرمزگان از موافقت هیأت دولت با راهاندازی شهرک نساجی در هرمزگان خبر داد و گفت: قرار است ۲۴۰ تن ابریشم در هرمزگان تولید و بخش مهمی از نیاز کشور در این زمینه، در استان هرمزگان تامین شود.
به گزارش دریای اندیشه ،مهدی دوستی در گفت و گو با ایسنا، توسعه تجارت را از عمدهترین برنامهها برای سال ۱۴۰۱ در هرمزگان اعلام و اظهار کرد: از مهمترین برنامهها در این زمینه، راهاندازی نمایشگاه و مرکز بینالمللی تجارت هرمزگان، ایجاد پایانه تخصصی صادرات محصولات کشاورزی و شیلاتی، فعالسازی بیشتر گمرکات، توسعه تجارت ملوانی و بازارچههای مرزی و ملوانی است که با جدیت باید پیگیری شود.
وی با اشاره به ظرفیتهای خوب صادراتی استان هرمزگان و مزایای استقرار صنایع در کنار آب، ادامه داد: این مزیت موجب کاهش هزینههای صادرات میشود و فرصت خوبی جهت توسعه صادرات و استقرار صنایع بیشتر در هرمزگان محسوب میشود.
استاندار هرمزگان با اشاره به برنامههای بخش صنعت و تولید در استان، افزود: توسعه کسب و کارهای کوچک، جانمایی و راهاندازی شهرک ها و نواحی صنعتی جدید، ساماندهی زیرساختهای شهرک های صنعتی در زمینههای آب، برق، گاز و فاضلاب و همچنین ایجاد شهرک های تخصصی تولیدی همچون شهر پتروپالایش، فولاد و نساجی از برنامههای اصلی در استان هرمزگان است.
دوستی بر ضرورت توجه به گسترش خوشههای صنعتی کالا و خدمات در هرمزگان تاکید کرد و گفت: بنگاههای اقتصادی فعال در هرمزگان باید نیازهای خود به کالاها و خدمات مختلف را از داخل استان تامین کنند و در این راستا توسعه خوشههای صنعتی کالا و خدمات در استان ضروری است.
وی با تاکید بر لزوم پیگیری اجرای مصوبات معطل مانده در زمینههای تولیدی، صنعتی، معدنی و تجاری با تعیین بازه زمانی، خواستار رفع موانع هزار و ۲۰۰ طرح معدنی در هرمزگان با تشکیل کارگروه تخصصی شد و تصریح کرد: فعال سازی این هزار و ۲۰۰ طرح معدنی موجب ایجاد ۲۴ هزار شغل جدید در هرمزگان خواهد شد.
استاندار هرمزگان همچنین از موافقت هیأت دولت با راهاندازی شهرک نساجی در هرمزگان خبر داد و خاطرنشان کرد: در این راستا کاشت ۴۰ هزار بوته توت جهت تولید ابریشم در شهرستانهای رودان و حاجی آباد و همچنین بخش توکهور و هشتبندی شهرستان میناب آغاز شده و قرار است ۲۴۰ تن ابریشم در هرمزگان تولید و بخش مهمی از نیاز کشور در این زمینه، در استان هرمزگان تامین شود.