شهرستان چابهار به دليل آب و هواي مساعد و زمين هاي حاصخيز نخستين منطقه در ايران محسوب مي شود كه برداشت ميوه گرمسيري انبه در آن آغاز شده است. ، برداشت ميوه گرمسيري انبه در چابهار از سطح 100 هكتار از باغات كشاورزي اين شهرستان آغاز شده و برداشت اين محصول تا اواخر خرداد ماه ادامه دارد.
چابهار با داشتن شرايط آب و هوايي گرم و مرطوب با برخورداري از اقليمي مستعد و طبيعي شرايط مناسبي را براي پرورش انواع ميوه هاي گرمسيري، نيمه گرمسيري و توليد محصولات زراعي خارج از فصل داراست.
سطح زير كشت محصولات زراعي و باغي شهرستان چابهار بالغ بر 16 هزار و 305 هكتار با توليد ساليانه 389 هزار تن است كه از اين سطح سه هزار و پنج هكتار را محصولات باغي با 209 هزار تن توليد و 13 هزار و 300 هكتار را محصولات زراعي با توليد 180 هزار تن تشكيل مي دهد.
از مهمترين محصولات باغي مي توان به درختان گرمسيري موز، انبه، گواوا، چيكو، كنار پيوندي، تمر هندي، نارگيل و پاپايا اشاره كرد.
از محصولات زراعي خارج از فصل مورد كشت در چابهار نيز مي توان به كشت محصولات جاليزي، سبزي و صيفي جات نظير پياز، گوجه فرنگي، بادمجان، فلفل سبز، علوفه و كلزا اشاره كرد.
معاون سازمان و مدير جهاد كشاورزي چابهار در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: 270 هكتار از مجموع سطح زيركشت محصولات باغي اين شهرستان به كشت انبه اختصاص دارد كه از اين سطح 150 هكتار را نهال و 100 هكتار را درختان بارور تشكيل مي دهند.
نورالدين ميرلاشاري افزود: سالانه 900 تن انبه در شهرستان چابهار توليد و روانه بازار مصرف مي شود.
وي تصريح كرد: سطح زيركشت انبه نسبت به سال زراعي گذشته با توجه به توزيع تعداد پنج هزار اصله نهال پيوندي به صورت يارانه اي به كشاورزان افزايش يافته است.
مديرجهاد كشاورزي چابهار افزود: از آنجائيكه ميوه درخت انبه جهت مصارف فرآوري ترشي مورد استفاده قرار مي گيرد به همين منظور به صورت سبز برداشت مي كنند