کارشناس مذهبی استان هرمزگان گفت: اینکه معتقديم که انسان در نماز، به عنایت خداوند متعال، مسیر زندگی دنیایی خود را طی میکند، بدین معناست که نماز را نماد قدرت و عامل تمدنساز میدانیم.
به گزارش دریای اندیشه ؛ حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین حقانی با اشاره به اینکه عبارت نماز، نماد قدرت و عامل تمدنساز، گفت: بخش نظام محاسباتی ما در دنیای امروزی، چیزهایی است که علم انسان بر اساس قوای چندگانه و قوای حس و لمسی، بر اجسام شکل میگیرد.
وی در ادامه افزود: انسان بر اساس تجربه و علمی که کسب میکند، با شناختی که به وسیله حواس خودش به دست میآورد، با عقلی که تحول میکند، در همین مسیر، با جدیت، تصمیم به انجام کاری یا روندی میگیرد.
کارشناس مذهبی استان هرمزگان همچنین تصریح کرد: همه این موارد جزو دنیای مادی انسانهاست، اما همه میفهمند که به غیر از دنیای مادی، دنیای دیگری هم وجود دارد که با حس کردن اجسام، به آن علم دست نمییابد، بعضا آن قدرت هم قدرت ماوراییتری نسبت به قدرت اجسام است.
حقانی سپس تأکید کرد: یکی از مهمترين قدرتی که در این عالم وجود دارد و زنده هم هست و اتفاقا مسلطتر از همه قوا و حتی غیر از قوای جسمی و مادی است، خداوند متعال است، اینقدر قدرت عالم که از او پرقدرتتر، مهربانتر، و هرچه صفت بگوییم، خداوند متعال میباشد.
فرزند شهید حقانی گفت: نماز خواندن، اثرات جدی بر این است که اتکا میکنیم بر قدرتی که بر آن بخش از جهل ما که آن عالم است میتواند به ما کمک کند، با مشورت، گفتگو، راز و نیاز کردن، با کلام منتقل کردن با این عالم موجود ابر قدرت سبب میشود انسان در این عالم، قویتر به پیش برود و رزقهای لایحدسه به خداوند متعال نصیب او خواهد شد.وی اضافه کرد: اگر فقط بخواهیم به همین نکته اشاره کنیم که انسان در نماز، به عنایت خداوند متعال به مسیر زندگی دنیایی طی میکند، تأمل کنیم که متوجه خواهیم شد که نماز نماد قدرت و عامل تمدنساز است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تأکید کرد: بنابراین توجه به نقش مؤثر نماز در تعیین مسير زندگی انسان، بیانگر جایگاه خاص و ویژه این فریضه واجب الهی است .