رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان: در نقطه اوج پیک کرونا در هرمزگان هستیم/آمار فوتی‌ها رو به کاهش است
  • فرهنگی

  • تیر 04، 1399 - 08:57


رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با بیان اینکه در حال حاضر در نقطه اوج پیک کرونا در استان هرمزگان قرار داریم، اظهار کرد: آمار فوتی‌های استان رو به تک‌رقمی شدن می‌رود و نشان از بهبود آمار فوتی‌هاست.

دکتر حسین فرشیدی صبح امروز(سوم تیرماه) در نشست خبری ویدئویی، افزود: بیمارستان شهید محمدی بندرعباس با عمر بیش از ۴۰ سال و تأسیسات فرسوده در حال کار است که قرار است با کمک بیش از ۵۰ میلیارد تومانی نیز از سوی دولت و دکتر نوبخت بتوانیم تجهیز و بهسازی بیمارستان شهید محمد بندرعباس را در دستور کار قرار دهیم.

وی با بیان اینکه بحث تجهیز بیمارستان شریعتی بندرعباس آغازشده و به‌صورت موقت و عملیاتی در این ماه امیدواریم این بیمارستان را تحویل بگیریم، خاطرنشان کرد: باید از استاندار، مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس و سازمان برنامه و بودجه استان هرمزگان در همراهی و پیگیری مشکلات دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان تقدیر کنم.

فرشیدی با اشاره به بهبود روند آمار کرونا در استان هرمزگان، اظهار کرد: آمار فوتی‌های استان رو به تک‌رقمی شدن می‌رود و نشان از بهبود آمار فوتی‌هاست.

وی با بیان اینکه تعداد کرونا مثبت در هرمزگان رو به افزایش است، خاطرنشان کرد: اما تعداد بستری‌های کرونایی نیز ثابت است و تعداد مرخصی‌ها در حال پیشی گرفتن از بستری است و این نشانه خوبی برای ماست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با اشاره به اینکه با ادامه این روند از پیک کرونا در هرمزگان در آینده‌ای نزدیک عبور می‌کنیم، اضافه کرد: اکنون ۳۰ نفر در بخش (آی.سی.یو) حضور دارند و متأسفانه در وضعیت مناسب جسمانی قرار ندارند.

وی با بیان اینکه برای شهرستان بشاگرد سه آمبولانس ویژه برای مناطق صعب‌العبور منطقه در نظر گرفته‌ایم، عنوان کرد: در حال حاضر در نقطه اوج پیک کرونا در استان هرمزگان قرار داریم به‌ویژه در شهر بندرعباس که این موضوع نیز قله قرار دارد.

فرشیدی با اشاره به اینکه هیچ‌گاه آمار را کتمان نمی‌کنم و نکرده‌ام، افزود: دو گروه بیمار وجود دارد گروهی که علامت ندارد و در حال فعالیت هستند و گروهی دیگر علامت‌دارند که از زمان شروع علامت تا دو هفته باید قرنطینه و در معرض دیگر نباشند.

وی با بیان اینکه بیش از ۲۵۰ کادر درمان و بهداشتی هرمزگان به کرونا مبتلا شده که ۴۰ درصد از آن‌ها پس از بهبود به سرکار بازگشته‌اند، خاطرنشان کرد: از ابتدای مردادماه یک تا دو هزار نفر را به‌صورت تصادفی تحت آزمایش سرلوژی قرار خواهند گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان در پاسخ به سؤال ایسنا، تصریح کرد: از کادر درمانی و دانش‌آموخته‌های هرمزگان و سایر استان‌ها نیز به کارخواهیم بست و اعلام کرده‌ایم حتی حاضریم قرارداد ۸۹ روزه هم ببندیم.

وی با بیان اینکه به دنبال به‌کارگیری جذب نیروی جدید هستیم، اظهار کرد: در برخی شهرستان‌ها نیز با کمبود متخصص روبه‌رو هستیم و تقاضای جذب نیرو کرده‌ایم.

فرشیدی با اشاره به اینکه تخت بستری بیمار و دارو به‌اندازه کافی در هرمزگان موجود است، اضافه کرد: تخت به‌اندازه کافی موجود و نیازی به اعزام بیماران به استان‌های معین نداریم و روزانه ۲۰ تخت به مجموعه مراکز درمانی استان هرمزگان اضافه می‌کنیم که از روز گذشته این نیاز احساس نشده است.

وی با بیان اینکه بحث دو هفته قرنطینه‌ای هرمزگان مطرح نیست بلکه محدودیت‌های دیگر نیز از سوی استاندار به‌صورت پیشنهادات به ستاد ملی کرونا ارائه‌شده است، افزود: تا زمانی که ستاد ملی کرونا تصمیم‌گیری نکند، نمی‌توانیم در این خصوص اظهارنظری کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با اشاره به اینکه حقوق کادر درمان امروز با افزایش‌ها و اعمال جدید صورت گرفت، عنوان کرد: معمولاً ۹۹ درصد جوان‌ها بدون علامت کرونا هستند و این درصد در سنین بالاتر به ۸۰ درصد می‌رسد.

وی ادامه داد: پلاسما درمانی را شروع کرده‌ایم و طرح کشوری است که بر روی بیش از ۱۰ نفر این امر رخ‌داده است و کمیته علمی دانشگاه علوم پزشکی مشخص می‌کند که بر روی چه کسی باید انجام شود.