سرپرست سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: تمهیدات لازم در هرمزگان برای مرغ شب عید و ماه رمضان اندیشیده شده است.
به گزارش دریای اندیشه به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، عباس مویدی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در قرارگاه امنیت غذایی استان هرمزگان در خصوص پیشبینیهای لازم برای تامین مرغ مورد نیاز شب عید و ایام ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: روزانه 146 تن مرغ کشتار و وارد بازار میشود که طبق تمهیدات به عمل آمده، برنامه ریزی لازم جهت تامین گوشت مرغ مورد نیاز در ایام پایانی سال به عمل آمده است.
وی افزود: در ۱۰ ماه ابتدایی سالجاری میزان جوجهریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 10 درصد با افزایش روبرو شد.
معاون بهبود تولیدات دامی نیز در جلسه گفت: میزان جوجهریزی در بهمنماه تاکنون بیش از دو ملیون و یکصد هزار قطعه بوده و پیشبینی میشود این عدد به دو میلیون و دویست هزار قطعه برسد