معادن در حال انجام است که بخشی از این طرحها در سفر رئیس جمهوری به استان آغاز به تولید خواهند کرد.
استاندار هرمزگان گفت: اتفاقهای بسیار بزرگی در حال رخ دادن است، تمام تولید فولاد هرمزگان ۴.۵ میلیون تن تا ابتدای دولت سیزدهم بود و عملیات اجرایی تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در این دولت آغاز شده که براساس برنامه زمانبندی در حال انجام است و این استان با اختلاف قطب نخست فولاد کشور خواهد شد.
وی بیان کرد: ظرفیت ۹۰۵ هزار بشکه پالایشگاه را در دست ساخت داریم که به تنهایی به اندازه تمام ظرفیت پالایشگاههای موجود در استان است.
دوستی افزود: زنجیرههای جدید مانند زنجیره شیشه، پیشرفت ۵۰ درصدی دارد. زنجیره کاغذ در مرحله خرید تجهیزات کارخانه است، زنجیرههای کشاورزی تولیدات چند برابری و رشد چند صد درصدی دارند. همچنین مرحله سوم بندر شهید رجایی در این دولت به پایان رسید و یک میلیون و ۱۰۰ هزار تی.ای. یو به این ظرفیت جدید اضافه شد.
وی اظهار کرد: عملیات اجرایی اراضی دو هزار و ۴۰۰ هکتاری در سفر رئیس جمهوری به استان آغاز خواهد شد و پسکرانه به بندر شهید رجایی متصل خواهد شد. از سال ۱۳۶۰ تا امروز تمام فضای ایجادشده در این بندر دو هزار و ۴۰۰ هکتار بوده است.
رییس شورای اداری هرمزگان بیان کرد: عملیات اجرایی بندرخمیر نیز به پایان رسیده و از ابتدای سال تا کنون بیش از ۷۰۰ هزار تن صادرات معدنی داشته است. درحالی که این بندر در گذشته وجود نداشت. احداث این بندر در ۱۴ سال گذشته آغاز شده و بر زمین مانده بود که به همت این دولت به پایان رسید.
استاندار هرمزگان ادامه داد: بندر سیریک در دور دوم سفر رئیس جمهوری به هرمزگان افتتاح خواهد شد. نشست مربوط به طرح بندر لنگه امروز برگزار شد و در آینده خبرهای خوبی از بندرلنگه و منطقه صنعتی آن منتشر خواهد شد.
رییس شورای اشتغال و سرمایهگذاری هرمزگان با اشاره به اینکه ۴۵ هزار میلیارد ریال سرمایه برای ساخت بنگاههای جدید وارد هرمزگان میشود، گفت: این روش جذب سرمایه در سایر بنگاهها و صنایع پیگیری خواهد شد. بنگاه توسعهای بخشی از سهام خود را برای طرح تعریفشده به فروش میرساند. این مدل سهامداری بسیار تازه است و مبالغ خوبی جذب شده است.
او اضافه کرد: هرمزگان براساس گزارشی که آبان ماه امسال منتشر شد، رتبه نخست امنیت سرمایهگذاری را بهدست آورد. کسب این رتبه کار بسیار سنگینی بود و به راحتی حاصل نمیشود. کسب رتبه نخست امنیت سرمایهگذاری در دو فصل متوالی، کار سختی است و شاخصها را باید در نشستهای هفتگی بررسی کرد، عقبماندگیها را دید و به عوامل مؤثر پی برد تا بتوان محیط را بهبود بخشید و مسائل حقوقی را حل کرد