مرتضی سلیمانی
رئیس سازمان صمت هرمزگان گفت: ۱۷۹۳ طرح صنعتی در استان وجود داردکه درصورت تکمیل ۷۶ هزار فرصت شغلی در این استان ایجاد می شود.
به گزارش اختصاصی روزنامه دریای اندیشه ؛استان هرمزگان با داشتن موقعیت جغرافیایی ویژه، از ظرفیتهای بالقوهای برای توسعه اقتصادی برخوردار است و با اقدامات متعددی که در ادوار گذشته برای شکوفایی این خطه انجام شده است ، ریل توسعه صنعتی در روی ریل اساسی خود قرار گرفته است.
اگر بخواهیم وضعیت موجود را تحلیل کنیم، بررسی نیازها و ارزیابی منابع در اولویت قرار میگیرد که در مورد نخست؛ شناسایی نیازهای اصلی منطقه در زمینه حملو نقل، انرژی، ارتباطات، آب و فاضلاب و در مورد دوم نیز بررسی منابع مالی، انسانی و طبیعی موجود برای توسعه زیرساختها حائز اهمیت است.
خلیل قاسمی رییس سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان هرمزگان طی گفتگوی اختصاصی با دریای اندیشه در خصوص طرح های صنعتی استان گفت: ۱۷۹۳ طرح صنعتی در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۳۵ طرح با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در استان فعالند.
وی عنوان کرد: مجموع سرمایه گذاری طرح های صنعتی نیمه تمام استان هرمزگان قریب به ۱۱۹۹ همت می باشد که در صورت تکمیل ۷۶ هزار فرصت شغلی در این استان ایجاد می شود.
رئیس سازمان صمت هرمزگان اظهار داشت: بندرعباس با ۳۳ طرح و میزان سرمایه گذاری ۴۱۲ هزار میلیارد ریال بیشترین و شهرستان بشاگرد با ۲ طرح و سرمایه گذاری ۳۹۰ میلیارد ریال کمترین طرح های نیمه تمام صنعتی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی استان هرمزگان را به خود اختصاص داده اند.
قاسمی با تاکید برحمایت از طرح های بزرگ و واحد تولیدی استان عنوان کرد: تکمیل طرح های نیمه تمام به خصوص طرح های بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی، در اولویت امور سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قرار دارد.
وی اظهار داشت: انتظار داریم بانک ها امسال نیز مثل سال گذشته با ما همکاری مطلوبی داشته باشند تا در راستای تحقق شعار گام های خوبی برای استان برداریم.
وی همچنین با تاکید بر اینکه سیاست استان در توسعه فعالیت های اقتصادی برگرفته از اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی است گفت: در این باره رونق تولید و احیاء واحدهای راکد و نیمه تمام، توسعه تجارت و ایجاد اشتغال پایدار در دستور کار قرار دارد.
نظارت و ارزیابی با مانیتورینگ پروژهها و نظارت مستمر بر پیشرفت طرحها و ارزیابی عملکرد آنها همراه با انجام اصلاحات لازم بر اساس بازخوردها و نتایج ارزیابیها نیز از جمله اقداماتی است که با اجرای آنها میتوان به توسعه زیرساختهای اقتصادی در هرمزگان کمک و زمینه را برای رشد و توسعه پایدار در این استان فراهم کرد.
کاهش فقر و بیکاری در این منطقه نیازمند یک رویکرد جامع و چندجانبه است که شامل توسعه صنعتی، تقویت گردشگری، ارتقای آموزش و مهارتآموزی، حمایت از کسبوکارهای کوچک و متوسط و ترویج فناوری و نوآوری میشود.
اجرای موفقیتآمیزطرح های توسعه ای صنعت در کنار آبهای خلیج فارس راهکارها مناسبی برای ارتقا کیفیت و تقویت اقتصاد و زندگی مردم است .