اختصاصی -مرتضی سلیمانی
به گزارش اختصاصی روزنامه دریای اندیشه؛ بیش از 3 سال از انتخاب شهردار بندرعباس می گذرد و حرکت توسعه ای شهر به جای رشد ؛ سیر نزولی را در پیش گرفته و شهروندان و برخی از اعضای شورای اسلامی شهر از عملکرد شهردار ناراضی اند .
در جلسه طرح سوال شورای شهر بندرعباس یکی از سوالات مطرح شده اجرا نکردن و ساخت شهربازی و ایجاد فضای نشاط آور برای شهروندان و اما مهمتر از آن رسیدگی نکردن به پروژه های عمرانی بود که شهردار جلسه را ترک نمود و جلسه طرح سوال شورا بی نتیجه ماند و با پاسخگو نبودن شهردار ؛ ذهنیت مردم دچار شک شده واعتماد مردم را خدشه دار کرده است.
افتتاح پروژه های شهرداران سابق
مردم بندرعباس از کلنگ زنیهای بیحساب و بدون کارشناسی خستهاند و روند فعلی شهر در واقع حرکت به سوی افزایش پروژه های غیر ضروری است که ابهامات زیادی دارد و شهردار و تیم تصمیم گیر آن بدون در نظر گرفتن این مهم ، پروژه های شهرداران قبل را افتتاح می کنند که نمونه آن آبشار موزیکال با هزینه کرد 8 میلیارد تومان از بیت المال است.
آبشار موزیکال پارک شهید دباغیان بندرعباس یک بار در سال 1396 و در زمان عباس امینی زاده به عنوان شهردار تامین اعتبار و افتتاح شد و در سال های اولیه افتتاح آن به علت انتشار ویروس کرونا راکد ، باقی ماند . اکنون در زمان شهردار فعلی که در ایجاد و تکمیل پروژه های عمرانی شهری مانده است ، دست به دامن پروژه های قبلی می شود و با بازسازی پروژه رها شده انقدر بزرگ نمایی می شود و جالب است برای آن جشن و بودجه در نظر می گیرد ، ولخرجی که تنها دود آن به چشم شهروندان می رود و از طرفی رها کردن دیگر پروژه های کلیدی شهر نیز از منظر عمومی مخفی بماند.
موضوع افتتاح پروژه های عمرانی در کشور ما داستان خاص خودش را دارد. افتتاح زودهنگام و افتتاح چند باره پروژه های دولتی ازموضوعاتی که تابحال بسیارمورد انتقاد قرارگرفته و البته به هیچ گوشی هم فرونرفته است.
آرزوی به باد رفته و افسردگی شهر
چرا برای بچه های شهربندرعباس وکسانی که دراین شهر زندگی می کنند، شهربازی ساخته نشده است؟
شهری که این همه درآمد دارد، پس درآمدش کجا می رود؟چرا برای تفریح وبازی بچه ها و خانواده ها فکری نکرده اند؟ آیا مسئولان نمی دانند که وضعیت موجود با افزایش بزه و خلاف وافسردگی ها ارتباط مستقیمی دارد.
خبرنگار دریای اندیشه طی گفتگو با چند تن از شهروندان نظرات شان را در این خصوص جویا شد که ماحصل آن را در این گزارش می خوانید:
محمد نجفی یکی از شهروندان بندرعباسی است که می گوید:چندسال پیش رفته بودیم «سیرجان» وشبش رفتیم شهربازی .بعداز آنکه برگشتیم دو دختر وپسرم همیشه به من می گویند که برویم سیرجان تا برویم شهربازی وتفریح کنیم.آنها می گویند چرا شهربازی استانداردی برای سنین مختلف ،درشهر بندرعباس وجود ندارد؟
«علیرضا میرزاده» شهروند دیگری هم می گوید: وقتی که نوجوان بودیم ، یادم هست که به شهربازی «زرون « در خیابان بهشت زهرا می رفتیم.بعد از مدتی آنرا تعطیل کردند وحالا هم پارکینگ وسایل نقلیه توقیفی شده است.یک شهربازی دیگر هم در پارک غدیر وکنار استانداری می ساختند که چرخ وفلک و… را علم کرده بودند و بعداز مدتی این شهربازی هم ناپدید شد. مشخص نشد که چی شد؟
برخی از شهروندان هم از نبود شهربازی در بندرعباس گلایه مندند ومی گویند در این شهر حتی یک شهربازی واقعی واستاندارد وجود ندارد. شهربازی های بندرعباس که بیشتر، یک پارک بادی کوچک هستند و قابل مقایسه با شهربازی در شهرهای دیگر نیستند. فرزندان مان هروقت که تبلیغات شهربازی سایر استان ها را در تلویزیون می بینند، گریه می کنند که مارابه این شهربازی هاببرید.
هرچقدر هم که به آنها توضیح می دهیم که این شهربازی ها متعلق به سایرمناطق کشور است ودر بندرعباس چنین شهربازی هایی نداریم، قبول نمی کنند ومی گویند پس خودمان برویم و در همان شهرها زندگی می کنیم. چرا درشهری زندگی کنیم که شهربازی برای ما بچه ها نساخته اند؟
ماهم به عنوان والدین این فرزندان می پرسیم که چرا برای بچه های شهربندرعباس وکسانی که دراین شهرزندگی می کنند، شهربازی ساخته نشده است؟
3 سال سرمایه و امید مردم به پویاتر شدن شهر از بین رفته است اما یک تغییر اساسی در مدیریت شهری می تواند کام مردم را شیرین کند.
نارضایتی جامعه شهروندی بندرعباس از نپرداختن به مسائل مهم شهری از موضوعاتی است که مجموعه روزنامه دریای اندیشه به عنوان چشم ،گوش و زبان مردم به عنوان رسانه مطالبه گر و نماینده مردم به آنها ورود کرده و تا حل نشدن این مشکلات در چهارچوب فعال کردن مسئولین کم کار و پاسخگو کردن آنها ادامه می یابد.