معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: بااستفاده از تمامی ظرفیتهای استان ازجمله سازمانهای بسیج ،شهرداری ها ،دهیاری ها و دستگاه های برای اجرایی شدن این طرح باید بکارگرفته شود.
به گزارش دریای اندیشه، احسان کامرانی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری، ، در سومین جلسه کارگروه اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده استان، ضمن قدردانی از حضور باشکوه و دشمن شکن مردم در حماسه اربعین حسینی و راهپیماییهای جاماندگان در استان و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره شهداء بویژه شهیدان دولت، روز کارمند را تهنیت گفت و ادامه داد: تمامی دستگاههای اجرایی در طرح ملی ورزش و مردم همکاری جدی داشته باشند و این مهم باید در بین کارکنان دستگاههای اجرای نیز نهادینه شود چراکه در ارائه خدمت به مردم و تکریم و پاسخگویی تأثیر بسزایی دارد.
کامرانی افزود:در خصوص ورزشکاران سازمان یافته باید تلاش کرد که جامعه بانوان هم به سمت ورزش های همگانی سوق یابدزیرا کم تحرکی عامل بسیاری از بیماری ها است وباید شرایط و فضاهای ورزشی برای مردم و کارکنان تسهیل شودتا بتوانند از امکانات وفضا های ورزشی به صورت رایگان استفاده کنند.
وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت های بسیج، افزود: از نقش ارتباطی بسیج و شبکه های بسیج محلات و فعالان محلات در این امر اهمیت ویژه ای دارد که می تواند حتی در هزینه ها هم کمک ما شودباید مورد توجه بیشتری قرارگیرد.
وی تصریح کرد:صدا و سیما دربحث تبلیغ وتشویق جامعه وموضاعات مربوط به ورزش همگانی همکاری با اداره کل ورزش و جوانان داشته باشد شهرداری ها، دهیاریها و تمامی دستگاههای اجرایی مکلفندطبق طرح ملی ورزش ومردم در توسعه آن کمک کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان،هرگونه هزینه و همکاری در افزایش سطح نشاط و تندرستی مردم را سرمایهگذاری ارزشمندی در مسیر کاهش آسیبهای جسمی، روانی و اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: مهمترین شاخص موفقیت در طرح ملی ورزش و مردم ، توسعه ورزش همگانی ، دسترسی آسان و رایگان مردم به خدمات و اماکن ورزشی در کنار مکانهای عمومی است که باید از تمام مسیرهای ارتباطی رسمی و مجازی مردم در جریان زمان اجرای برنامههای ورزش صبحگاهی و عصرگاهی قراربگیرند تا بتوانند برای استفاده برنامهریزی کنند. .
مظفرمهری خادمی نسب افزود: این طرح با دو رویکرد «افزایش سلامت و تندرستی و نشاط جامعه» و «توسعه تحرک و فعالیت بدنی از طریق نهادینه کردن سواد حرکتی» و هدف کلی غنی سازی اوقات فراغت خانواده های ایرانی و ارتقا سطح سلامتی ، امید و نشاط اجتماعی با ورزش طراحی و تدوین شده است.
وی یادآورشد:در حال حاضر ۳۳ مکان ورزشی سرپوشیده در هرمزگان آزاد سازی و کد گذاری شد و این اماکن به امر ورزش صبحگاهی و عصرگاهی اختصاص داده شده است.
مدیر کل ورزش و جوانان هرمزگان رویکرد مهم این طرح را برنامه سلامت محور و توسعه فعالیت بدنی در بین اقشار مختلف مردم عنوان کرد و افزود: طرح ملی ورزش و مردم با هدف توسعه ورزش رایگان برای همه اقشار جامعه به منظور سلامتی و ارتقای کیفیت زندگی مردم در قالب ورزش روزانه بزودی در استان اجرایی میشود.
خادمی نسب با اشاره به اینکه در این طرح اماکن ورزشی هدف در شهرستانهای استان نقطه گذاری و مشخص و توسط مربیان آموزش دیده برای عموم اجرای ورزش پیاده خواهد شد، بیان کرد: اجرای این طرح با حضورخود مردم اعم از هیأتهای ورزشی، سازمان های مردم نهاد، کانونهای فرهنگی تربیتی و ورزشی مساجد، باشگاههای ورزشی و ...است.
مدیرکل ورزش و جوانان هرمزگان نیز در این باره گفت: انتظار داریم دستگاههایی که در استان دارای ظرفیتها و زیرساختهای ورزشی هستند با هدف افزایش شورونشاط بین نوجوانان ، جوانان ، خانوادهها و سالمندان استفاده عمومی از سالنها و اماکن ورزشی خود در قالب طرح ملی ورزش و مردم را در دستور کار قرار دهند تا شاهد کاهش بیماریهای ناشی از کمتحرکی در نوجوانان، جوانان ، خانوادهها و سالمندان باشیم.
گفتنی است در این جلسه اداره کل ورزش و جوانان استان، طرح ملی ورزش و مردم با اختصاص ۳۳سالن ورزشی در ۱۳شهرستان و آموزش ۹۰مربی ویژه بانوان و آقایان را تشریح نمود که بزودی آغاز می شود .