مدیر زراعت جهادکشاورزی استان هرمزگان از آغاز برداشت خیار سبز در 3 هزار هکتار از مزارع این استان خبر داد.
به گزارش دریای اندیشه ؛ سیدرضا امیری زاده اظهار کرد: برداشت خیار سبز از اواسط آبان ماه آغاز شده و تا بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
مدیر زراعت جهادکشاورزی استان هرمزگان گفت: پیش بینی می شود 79 هزار تن محصول خیار سبز تازه از 3هزار هکتار مزارع سطح زیر کشت در استان هرمزگان برداشت شود.
امیری زاد ادامه داد: شهرستان میناب با سطح زیرکشت 2 هزار و 100 هکتار بیشترین میزان کشت خیار سبز را به خود اختصاص داده است.
به گفته وی شهرستان میناب، رودان و بندرعباس ازجمله نقاط مهم تولید خیار سبز در استان هستند.
مدیر زراعت جهادکشاورزی استان هرمزگان با بیان اینکه خیارسبز در اواخر شهریورماه در مزارع استان کشت شده است ، اظهار کرد: عملکرد تولید خیارسبز در هر هکتار 28 تن می باشد.
امیری زاد خاطرنشان کرد: این محصول علاوه بر فروش در هرمزگان به سراسر کشور نیز ارسال میشود و برای تهیه محصولات صنایع تبدیلی نیز مورداستفاده قرار میگیرد